Erythrai

Kayıtlı Kullanıcı
Daha yakın çekim li fotolar ve net veri olarak algilandiginda arslan için söylenecek çok anlatım olur.öncelikle zirve noktada oluşu statü bir gömünün var oldugunu söyler.Yönetici konumunda olması olabilecek gömünün zorluğu öncelikli düşünülmelidir.fotonun siluet olarak görülmesi de ilk fikir olarak akla yazılabilir. Baktığı noktadaki daha üst seviyeler dikatlı ce araştırılmalı. Kaya yüzlerindeki işçilik ve süslemeler hemen kendini belli eder.ulaşımı zordur.yakın fotolar yorumları arttırır ustam.

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
Ustalar oraya 2 3 defa çıktım, üstüne kadar da vardım, aslanın olduğu yerde acayip sinek vardı, en soğuk havada gittim yine sinekler vardı acayip rahatsız ediyordu beni, aşağıdan resimler alıp baktığımda aslan olduğunu farkettim, bu aslana çok yakın arkasında adam boyunda düz bir kayada yerde Y işareti de vardı, Y işareti adam boyundaydı yani

Ngdl51

Βασιλιάς
Ustalar oraya 2 3 defa çıktım, üstüne kadar da vardım, aslanın olduğu yerde acayip sinek vardı, en soğuk havada gittim yine sinekler vardı acayip rahatsız ediyordu beni, aşağıdan resimler alıp baktığımda aslan olduğunu farkettim, bu aslana çok yakın arkasında adam boyunda düz bir kayada yerde Y işareti de vardı, Y işareti adam boyundaydı yani
Dikkatli sekilde incelemek lazim cevreyi ustam

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
O sinekler seni yemesin abi.
Sen yalniz kovboysun.
Yaliniz gitme buraya :)

yaa gerçekten böyle bişe görmedim ben, acayip görülmemiş bişeydi ustam, sadece orda bir yerde vardı sinekler, burda daha neler var neler de, gidip uğraşmak lazım Allah ın izniyle bişeden korkmayız akşamezanıylabirlikte herköşeden bir çakal havlaması da duydum buralarda :love::love::love:

Vakko

Βασιλιάς
yaa gerçekten böyle bişe görmedim ben, acayip görülmemiş bişeydi ustam, sadece orda bir yerde vardı sinekler, burda daha neler var neler de, gidip uğraşmak lazım Allah ın izniyle bişeden korkmayız akşam ezanıyla birlikte herköşeden bir çakal havlaması da duydum buralarda :love::love::love:

Abi çakallar aslandan kaçıyorlardır aslanı boş bırakma sen:)