Merhaba ustalar görseldeki yer hakkında düşüncelerinizi nedir. Ben açılmamış yeraltı şehri oldugunu düşünğyorumEkli dosyayı görüntüle 12350
Ustam vidio su varda yükleyemedim artı 30 metre sol tarafında çökmüş delik açılmış biryeri var insanın giremeyecegi kadar küçük bakım vidio sunu yüklüyümneden açılmamış yeraltı şehri olduğunu düşünüyorsunuz. Ben olsam oraya mezar yapardım. Arabadan aşağı in usta çevreyide göster biraz.
Ustam vidio su varda yükleyemedim artı 30 metre sol tarafında çökmüş delik açılmış biryeri var insanın giremeyecegi kadar küçük bakım vidio sunu yüklüyüm
Neden birşey oldugunu sanmıyorsunuz neye dayanarak kanat getirdiniz?Pek bir sey oldugunu sanmiyorum orda...
Fotografa gore biraz tirtiklanmis ama dogal gorunuyor.Neden birşey oldugunu sanmıyorsunuz neye dayanarak kanat getirdiniz?
Ustam urası bariz yer altı şehri komple duvar örme uzunlugu 80 metre yüksekligide 10 metre var ve horosan la sivanmış kapatılmış yalnız oraya devletten başka kimse giremez karayolunun dibiFotografa gore biraz tirtiklanmis ama dogal gorunuyor.
Baska ipucu delil varsa ona gore degerlendirmek lazim. Su an icin boyle dusunuyorum. Rastgele...
Girmek için, nereye girileceği iyice incelenmeli net tespit edilmeli delilleri görülmeli girilecek yerin, yolun kenarı ne güzel..Ustam urası bariz yer altı şehri komple duvar örme uzunlugu 80 metre yüksekligide 10 metre var ve horosan la sivanmış kapatılmış yalnız oraya devletten başka kimse giremez karayolunun dibi![]()
Ustam sıkıntı orda zaten net tespitde yapsan mesele oraya girecek babayigit varmı mesele ordaGirmek için, nereye girileceği iyice incelenmeli net tespit edilmeli delilleri görülmeli girilecek yerin, yolun kenarı ne güzel..
Ne orme alan ne de horasan belli degil resimde.Ustam urası bariz yer altı şehri komple duvar örme uzunlugu 80 metre yüksekligide 10 metre var ve horosan la sivanmış kapatılmış yalnız oraya devletten başka kimse giremez karayolunun dibi![]()
Ustam ben yakından inceledim ama ustam o bölgeye yolum düşünce güzel yakın fotograflar çeker koyarım buraya incelersinNe orme alan ne de horasan belli degil resimde.
Net veri elde edersen buraya da aktar.
Ayrica emin olursan yetkililere haber ver. Tarihten Bir guzellik katmis olursun herkese...
Orasını bilemem, şahsen bilgi için burdayım, insanoğlu bir gün her yere girecek.Ustam sıkıntı orda zaten net tespitde yapsan mesele oraya girecek babayigit varmı mesele orda![]()
Usta girişin yüzeye yakın olmadını yada yukarıdan biryer den giriş olmadıgını nereden bileceksin orası dagın komple güneşe bakar etegi ne anlatmak istedin anlamdımYeraltı şehirlerine Giriş yeraltına yakin yüzeyde tabanda olur sen binanın bodrum katında oturuyisan 4. Kattanmi evine girersin bro