maceracı09
Kayıtlı Kullanıcı
kendisi ve çocukları için Poseidippos ve Alkyo isimli kişiler tarafından Sarapis'e adanmış yazıt. Serapis tanrıdır tanrıya adanmış yazıt.merhaba taştaki yazı hakkında bilgi alabilirmiyim
portakal ve nar suyu gibisinbende bunu muglada otopark insaatinin 2 mt zemininde çökmüş odanin girisinde gormustum eksik zedelenmis kenar parcalarindaki harfler eksikti
Ekli dosyayı görüntüle 3564
Ayni zamanda kahve gibi ustam...portakal ve nar suyu gibisincümleten güzel haftalar
Haberinin olmadigi bilmedigi cozemeyecegi hiç bişey yok maşallah benim için dun hayirli geçmedi bugun hayırlı olsun cumleten
hayatta işi olmaz
Vay gaddar vay zalim vayy vicdansız insan yoldaşlarına yaparmi bunuhayatta işi olmaz![]()
![]()
sarı civcivleri hep kendisi eziyor
![]()
bilgilendirme için çok teşekkürler ustam
kendisi ve çocukları için Poseidippos ve Alkyo isimli kişiler tarafından Sarapis'e adanmış yazıt. Serapis tanrıdır tanrıya adanmış yazıt.
mezar epigramı.bende bunu muglada otopark insaatinin 2 mt zemininde çökmüş odanin girisinde gormustum eksik zedelenmis kenar parcalarindaki harfler eksikti
Ekli dosyayı görüntüle 3564
tesekkurler sagol ustam soylu statulu yonetici mezarimidir maddi kiymetli obje olabilirmi butip yerlerdenmezar epigramı.
musevî yaşlı bir adama âit
(en altta menorah / isim ilk satırda ama okunamıyo)
roma dönemi, M.S. 3. yy