Ustalarım işartledigim horasandan yapılma kale duvardaki yerden cıgaz sinyal veriyor kırmalımıyım nedir necidir duvarın içinden sinyal veriyor ne olabir
neden usta anlamadımUstalarım işartledigim horasandan yapılma kale duvardaki yerden cıgaz sinyal veriyor kırmalımıyım nedir necidir duvarın içinden sinyal veriyor ne olabir
neden usta anlamadım
Evet üzgünüm usta görsel kötü haklısınpaylaştığın görsel nedir ?
Evet üzgünüm usta görsel kötü haklısın
Ustam fikir almak için paylaştım horasan harcı yapılırken yada duvar örülürken bir metelin objenin harca karışıp duvar örüldükten sonra duvarın içinde kalma ihtimali gibi gibi çünkü duvar kapalı duvarın içinden sinyal veriyor derdimi böyle anlatıyım kusura kalmagoogle o görseli çok aradınmı ?
Usta cıgaz vlf degerli olarak sinyali veriyor demir olmadıgı kesin kurşun bakır nikelde degil cıgazın skala aralıkları belli gümüş ve altın skalası aralıgında sinyal veriyorİçine çivi yada tel düştüyse degermi .yüksek minareli taş olma olasılığıda var.
Hangi cihaz bu vlf ,pulse?
horasan harcı yapılırken yada duvar örülürken bir metelin objenin harca karışıp duvar örüldükten sonra duvarın içinde kalma ihtimali gibi
Tamam usta teşekürler saygılarböyle bir ihtimal sence ne kadar mantıklı ve gerçek olabilir ? Bina yapıyorsın harcın içine altın veya heykel düşürdün almadan beton dökmeye devam edermisin ? veya duvar örüyorsun bu bahsettiğin olaylar kara düzen hikayeleri ve işi. Bu tarz konuları burda fazla uzatmayın.
Ustam başımıza geldi böyle bir olay yapi duvarının sıvaya karışmış para çıktı artik ozamanin ustarinin cebinden düşmüşte olabilirUstam fikir almak için paylaştım horasan harcı yapılırken yada duvar örülürken bir metelin objenin harca karışıp duvar örüldükten sonra duvarın içinde kalma ihtimali gibi gibi çünkü duvar kapalı duvarın içinden sinyal veriyor derdimi böyle anlatıyım kusura kalma