Timsah Kertenkele Define İşareti

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
simdi timsah mimsah genele yayarsak tum mahlukatlari define isareti diye yutturan kolpacilara bi sorum var
bu ulke gibi cogu ulkede halk arasindaki bir inanisa budunyada hayvanlara ne yaptiysan obur dunyada da hayvanlar aynisini insana yapacakmiş.
ne kastteddigimi hepiniz biliyonuz
at essek kopek tavuk keci koyun tecavuzculerinin vay haline
o halde bu sahte mahlukat define isaretleriyle milleti kandiranlar at ve eşek lerin intikamina maruz kalsin dilerimki

Ayazağahan

Βασιλιάς
Arkeoloji okumuş sosyal medyada gurup kurmuş 250 000 civarı takip eden var feys de bende dahildim bunlara, tabi bu siteye denk gelene kadar, hep sahte görseller paylarlarmış meğer. Bu malum siteden ayrılmadan sahte paylaşımları ile ilgili bir pay yaptım yayınlamayı bırak, beni hemen siteden attılar.😅
Ulan bizi ne güzel keklemişler yahu yanlış definecilik bilgileriyle. İşareti ölç şunla çarp bunla böl.....ulan matematikçi olup çıkacaktık neredeyse. 😅
Bu siteye emeği geç herkesten başta Vakko usta olmak üzere ALLAH razı olsun.
Sadece bu sitedeyiz, artık her şey çok daha güzel olacak.

Son düzenleme:

Vakko

Βασιλιάς
Arkeoloji okumuş sosyal medyada gurup kurmuş 250 000 civarı takip eden var feys de bende dahildim bunlara, tabi bu siteye denk gelene kadar, hep sahte görseller paylarlarmış meğer. Bu malum siteden ayrılmadan sahte paylaşımları ile ilgili bir pay yaptım yayınlamayı bırak, beni hemen siteden attılar.😅

onların topunun okuduğu arkeoloji okuluna 👉👌sana bir şey olmasın. 100 bin takipçi 300/350 TL satılıyor o işler boş işler. Millette de bi :poop: var sanıyor takipçiyi görünce. Tabi siteden atarlar, haklısın @Ayazağahan biz gevşeğin tekiyiz senelerdir sahte define işareti görselleri ve palavra kafamıza göre tasarlardığımız define işareti çözümleri ile milleti nasıl da enayi yerine koyup arazide deli dana gibi döndürdük pişmanız demeleri beklenmez.

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
onların topunun okuduğu arkeoloji okuluna 👉👌sana bir şey olmasın. 100 bin takipçi 300/350 TL satılıyor o işler boş işler. Millette de bi :poop: var sanıyor takipçiyi görünce. Tabi siteden atarlar, haklısın @Ayazağahan biz gevşeğin tekiyiz senelerdir sahte define işareti görselleri ve palavra kafamıza göre tasarlardığımız define işareti çözümleri ile milleti nasıl da enayi yerine koyup arazide deli dana gibi döndürdük pişmanız demeleri beklenmez.

bizi niye kimse takip etmiyi

Trakyalı

Kayıtlı Kullanıcı
Ulan bizi ne güzel keklemişler yahu yanlış definecilik bilgileriyle. İşareti ölç şunla çarp bunla böl.....ulan matematikçi olup çıkacaktık neredeyse. 😅
Bu siteye emeği geç herkesten başta Vakko usta olmak üzere ALLAH razı olsun.
Sadece bu sitedeyiz, artık her şey çok daha güzel olacak.
Hemen atarlar :)
Sırtını doğuya verip 21. adımda müjdesi var şeklinde yorumlar yapsaydın baş tacı olurdun kabahat sende..