Arkeoloji okumuş sosyal medyada gurup kurmuş 250 000 civarı takip eden var feys de bende dahildim bunlara, tabi bu siteye denk gelene kadar, hep sahte görseller paylarlarmış meğer. Bu malum siteden ayrılmadan sahte paylaşımları ile ilgili bir pay yaptım yayınlamayı bırak, beni hemen siteden attılar.![]()
onların topunun okuduğu arkeoloji okulunasana bir şey olmasın. 100 bin takipçi 300/350 TL satılıyor o işler boş işler. Millette de bi
var sanıyor takipçiyi görünce. Tabi siteden atarlar, haklısın @Ayazağahan biz gevşeğin tekiyiz senelerdir sahte define işareti görselleri ve palavra kafamıza göre tasarlardığımız define işareti çözümleri ile milleti nasıl da enayi yerine koyup arazide deli dana gibi döndürdük pişmanız demeleri beklenmez.
Hemen atarlarArkeoloji okumuş sosyal medyada gurup kurmuş 250 000 civarı takip eden var feys de bende dahildim bunlara, tabi bu siteye denk gelene kadar, hep sahte görseller paylarlarmış meğer. Bu malum siteden ayrılmadan sahte paylaşımları ile ilgili bir pay yaptım yayınlamayı bırak, beni hemen siteden attılar.
Ulan bizi ne güzel keklemişler yahu yanlış definecilik bilgileriyle. İşareti ölç şunla çarp bunla böl.....ulan matematikçi olup çıkacaktık neredeyse.
Bu siteye emeği geç herkesten başta Vakko usta olmak üzere ALLAH razı olsun.
Sadece bu sitedeyiz, artık her şey çok daha güzel olacak.