tektekçi tavsiyeleri

Merhamet

Süper Moderatör
yeni başlayan ve bu işe emek veren dostlara selam olsun..
boşuna çapa sallamadan önce yaşadığımız coğrafyayı araştırmak bilmek ve öğrenmek zorundayız.
tarih boyunca insanoğlunun yeryüzünde adım atmadığı hemen hemen hiçbir yer kalmamıştır.
bununla birlikte ne aradığınızdan eminseniz nerede arayacağınız hususunda da emin olmalısınız.
tektekçi dostlarıma naçizane benim tavsiyem en azından ilk olarak yeni gitmek istediğiniz bir bölgeyi
öncesinde haritalardan kontrol ederek çevresinde doğaya çevreye aykırı şekilde sınıflanmış eski yapı kalıntıları var mı kontrol ediniz
bu şekilde eski ören yerlerini yaşanmışlıkları kendinizce belirleyerek bu çevrelerde gezinmeniz sizi 1-0 önde başlatacaktır.
şansınız bol bahtınız açık olsun.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 16
  • 2.png
    2.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 16
  • 3.png
    3.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 16
  • 4.png
    4.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 15

Merhamet

Süper Moderatör
araziye çıkmadan önce size o an lazım olacak her şeyi yanınızda eksiksiz bir şekilde temin ettiğinizden emin olun
eğer cihazınız şarjlı ise şarjının tam olduğundan pilli ise yedek pilinizin olduğundan
pointer kullanıyorsanız pointerinizin pilinin kalacağınız süre içerisinde size yetip yetmeyeceğinden
çapanızın bu iş için size yetip yetmeyeceğinden sapının sağlamlığından emin olunuz.

Son düzenleme:

Merhamet

Süper Moderatör
mutlaka küçük bir şişe yanınızda su bulundurun unutmayın su hayattır. arazide neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz
kimse yanlış anlamasın özür dileyerek formda bayan üyelerimizin olabileceğini de unutmayarak bizim buralarda çokça dillendirilen bir ata sözünü sizinle paylaşmak istiyorum.
Tedariksiz hacete giden domala domala taş arar der büyüklerimiz o yüzden tedariki elden bırakmayalım.
sağlıcakla kalın.

Ayhan34

Yaptığın İşin Temeli Yoksa Yıkılmaya Mahkumdur.
Kayıtlı Kullanıcı
bu işin tadını kaçıran bir kaç unsur var örnegin arazide gezerken sürekli mangal yakılan alanlarda pes dedirtecek seviyede çivi çıkması.

Ayhan34

Yaptığın İşin Temeli Yoksa Yıkılmaya Mahkumdur.
Kayıtlı Kullanıcı
ilk tektek olayına buyukşehir kumlu parkında başladım :) oldukça heycanlı ve gergindim insanları gözü üstümde önüne gelen define muhabbeti açıyor, bende gece saat 10 başlıyorum işe 400 m2 alanı 1 haftada tardım 56,35 krş tl para 2 adet küçük demir araba 1 adet emitasyon yuzuk, 98 parça kapak çivi ve düğme
çok şükür dedim bunları bulamayan da var.

Vakko

Βασιλιάς
Site kullanıcısı arkadaşın konu içerisinde vermiş olduğu tüm tavsiyeler kişisel fikirleri olup tavsiyeleri ilgili kurumlardan alınacak define arama araştırma izinlerine tabidir. Define vadisi site olarak forum üzerinde site kullanıcılarına ilgili kurum izinleri dışında teşvik edici bilgi ve öneriler sunulmamaktadır.

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς