Sabah Sporundan Görüntüler

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
4 tane kiremit kirintisi görünce heyecan yapiyoruz buralarda...
Coğrafya kader mi değil mi...

Gözlerim yerinden çıktı bir o kadar moralim bozuldu :)
Beni buraya bırak, baharda gel al...

hem belediye otobusu hem köy otobusu gidiyo pazar cantasina termos yiycek vs koyup gidiyom
ama islem yapamiyom iç cekip atmosferin kafa guzelligiyle geri geliyom.mavi nokta benim oldugum yer
Screenshot_2021-12-03-13-07-13.png

Trakyalı

Kayıtlı Kullanıcı

Mal bulanındır

Βασιλιάς
Sığdan derine doğru numaralandirir ciğerini sökerim.
Taş olurum golgemde dinlenirler fark etmezler.
Hasta kaldım..

ustteki konumumun haritasina enfazla 65 km mesafeye kadar benzer 14 tane yer var hepside boyle kalintili varlik icinde yokluk cekiyom bide benim tarafimdan bak.
mesela resimdeki yazili saglam steli ipe kurt basli mezar kapagini yuklensem kemiksiz 100 bin tl si var yokmu @vakko ustam

Vakko

Βασιλιάς
ustteki konumumun haritasina enfazla 65 km mesafeye kadar benzer 14 tane yer var hepside boyle kalintili varlik icinde yokluk cekiyom bide benim tarafimdan bak.
mesela resimdeki yazili saglam steli ipe kurt basli mezar kapagini yuklensem kemiksiz 100 bin tl si var yokmu @vakko ustam

Yurt dışı bu şekilde sağlam steller için güzel ödemeler yapılıyor. Mezar steli biriktiren koleksiyonerlerde mevcut. Bu tarz mezar stelleri ülkemizde korunması gerekli kültür varlığı statüsünde olduğu için ülkemizde alım satım yapılmıyor maalesef.☂

Mal bulanındır

Βασιλιάς
Yurt dışı bu şekilde sağlam steller için güzel ödemeler yapılıyor. Mezar steli biriktiren koleksiyonerlerde mevcut. Bu tarz mezar stelleri ülkemizde korunması gerekli kültür varlığı statüsünde olduğu için ülkemizde alım satım yapılmıyor maalesef.☂

evet dogru bi kiyaslama baabinda oyle yazdim ulkemizde alim satimi yasal degil korunmali sonucta tarihi eser ve bir el emegi

Trakyalı

Kayıtlı Kullanıcı
Hic evirip cevirmeyeyim.
Ben durunamaz kesin başımı belaya sokardım.
Ege'ye taşınıp yerleşmek hayallerimin arasındaydı vazgeçtim.
O 14 yerin orta merkezlerinde bir yerde,kırsal ama asfalta yakın 1 dönüm arazi alıp konteyner evi koymak lâzım anlaşıldı.
Sicak hiç sevmiyorum. Yazı nasıl atlatirim ona gözüm kesmiyor.
Buluşacağız elbet bir gün...

Vakko

Βασιλιάς
Hic evirip cevirmeyeyim.
Ben durunamaz kesin başımı belaya sokardım.
Ege'ye taşınıp yerleşmek hayallerimin arasındaydı vazgeçtim.
O 14 yerin orta merkezlerinde bir yerde,kırsal ama asfalta yakın 1 dönüm arazi alıp konteyner evi koymak lâzım anlaşıldı.
Sicak hiç sevmiyorum. Yazı nasıl atlatirim ona gözüm kesmiyor.
Buluşacağız elbet bir gün...

453.jpg