4 tane kiremit kirintisi görünce heyecan yapiyoruz buralarda...
Coğrafya kader mi değil mi...
Gözlerim yerinden çıktı bir o kadar moralim bozuldu![]()
Beni buraya bırak, baharda gel al...
Sığdan derine doğru numaralandirir ciğerini sökerim.hem belediye otobusu hem köy otobusu gidiyo pazar cantasina termos yiycek vs koyup gidiyom
ama islem yapamiyom iç cekip atmosferin kafa guzelligiyle geri geliyom.mavi nokta benim oldugum yer
Ekli dosyayı görüntüle 11813
Sığdan derine doğru numaralandirir ciğerini sökerim.
Taş olurum golgemde dinlenirler fark etmezler.
Hasta kaldım..
ustteki konumumun haritasina enfazla 65 km mesafeye kadar benzer 14 tane yer var hepside boyle kalintili varlik icinde yokluk cekiyom bide benim tarafimdan bak.
mesela resimdeki yazili saglam steli ipe kurt basli mezar kapagini yuklensem kemiksiz 100 bin tl si var yokmu @vakko ustam
Yurt dışı bu şekilde sağlam steller için güzel ödemeler yapılıyor. Mezar steli biriktiren koleksiyonerlerde mevcut. Bu tarz mezar stelleri ülkemizde korunması gerekli kültür varlığı statüsünde olduğu için ülkemizde alım satım yapılmıyor maalesef.☂
evet dogru bi kiyaslama baabinda oyle yazdim ulkemizde alim satimi yasal degil korunmali sonucta tarihi eser ve bir el emegi
sizler icin gulluk daginin tepesinde bulutlar sisler icinde bi antik yerlesimi ziyaret ettik.hersey var tam bir hobisever cenneti.
Ekli dosyayı görüntüle 11792Ekli dosyayı görüntüle 11795Ekli dosyayı görüntüle 11786Ekli dosyayı görüntüle 11787Ekli dosyayı görüntüle 11788Ekli dosyayı görüntüle 11789Ekli dosyayı görüntüle 11790Ekli dosyayı görüntüle 11791Ekli dosyayı görüntüle 11792Ekli dosyayı görüntüle 11793Ekli dosyayı görüntüle 11794Ekli dosyayı görüntüle 11795
Hic evirip cevirmeyeyim.ustteki konumumun haritasina enfazla 65 km mesafeye kadar benzer 14 tane yer var hepside boyle kalintili varlik icinde yokluk cekiyom bide benim tarafimdan bak.
mesela resimdeki yazili saglam steli ipe kurt basli mezar kapagini yuklensem kemiksiz 100 bin tl si var yokmu @vakko ustam
Hic evirip cevirmeyeyim.
Ben durunamaz kesin başımı belaya sokardım.
Ege'ye taşınıp yerleşmek hayallerimin arasındaydı vazgeçtim.
O 14 yerin orta merkezlerinde bir yerde,kırsal ama asfalta yakın 1 dönüm arazi alıp konteyner evi koymak lâzım anlaşıldı.
Sicak hiç sevmiyorum. Yazı nasıl atlatirim ona gözüm kesmiyor.
Buluşacağız elbet bir gün...
Öteki tarafta buluşmak kesmez beni başkan