Ustam cammı obje ? onu flash destekli net foto çekermisin her yöndenUstalarım bilgi verirseniz sevinirim. Bir kuyudan çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 287Ekli dosyayı görüntüle 288Ekli dosyayı görüntüle 289Ekli dosyayı görüntüle 290
Evet ustam cam. Fakat cam dediğim şeyden cam olduğuna kesinlikle emin olmakla beraber, elinizle dokunduğunuzda insanda değişik. Bir his uyandırıyor. Bu kelimelerle anlatamadığım şeyi sizin idrak edebileceğinizi ve o yüzden bu soruyu sorduğunuzu hissediyorum. Ben anlatmaya çalışsam alay konusu olurdum. Kesinlikle cam ama dokunuş sanki kadife gibi değişik bir his uyandırıyorUstam cammı obje ? onu flash destekli net foto çekermisin her yönden
ayiktik kalite nadir objeEvet ustam cam. Fakat cam dediğim şeyden cam olduğuna kesinlikle emin olmakla beraber, elinizle dokunduğunuzda insanda değişik. Bir his uyandırıyor. Bu kelimelerle anlatamadığım şeyi sizin idrak edebileceğinizi ve o yüzden bu soruyu sorduğunuzu hissediyorum. Ben anlatmaya çalışsam alay konusu olurdum. Kesinlikle cam ama dokunuş sanki kadife gibi değişik bir his uyandırıyor
eyi enazindan romaya yakinmiscinsine gerek yok usta , bizans dönemi tabak üstünde yemek yerim onun @KULT usta bakalım ne hazırlamış akşam yemeği mönüde
usta net cevap için fotoğraflama olayını iyi yapmanız gerekiyor.Her açıdan net fotoğraflama yapın.Devamı olabilirde olmayadabilirde.Diğer objenin görselleride yollayın istediğim şekilde.@vakko ustam buda aynı kalemmidir. Birde bunların devamı olma ihtimali varmıdır bu kuyuda. Daha önce bu tarz malzemelere denk gelmemiştimEkli dosyayı görüntüle 296
Tabiki ustam resimlerde kendiside en kısa sürede sizdedir. Görüşmek üzereusta net cevap için fotoğraflama olayını iyi yapmanız gerekiyor.Her açıdan net fotoğraflama yapın.Devamı olabilirde olmayadabilirde.Diğer objenin görselleride yollayın istediğim şekilde.