Mersin'de Sit Alanında Kaçak Kazı

Vakko

Βασιλιάς
Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde birinci derece arkeolojik sit alanı içerisinde kaçak kazı yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.Mersin İl Jandarma ekipleri Kerimler Mahallesi'nde arkeolojik sit alanı içerisinde dedektör yardımıyla kaçak kazı yapanlar olduğu bilgisine ulaştı.Adrese operasyon düzenleyen jandarma, 3 şüpheliyi suçüstü yakalayarak kaçak kazıda kullandıkları cihazlara el koydu.

Ayhan34

Yaptığın İşin Temeli Yoksa Yıkılmaya Mahkumdur.
Kayıtlı Kullanıcı
cihaza verdikleri paraya yazık olmuş.

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
cihaz ile arama yapmak kendi bahçende bile izne tabi. Yakalanırsan kaçak kazıdan tutanağı yersin kaçışın yok. O sağda solda yorumcular var yok cihazın faturası varsa çıkar göster bişey olmuyor falan inanmayın yani.

Çıkar göster......

Ayhan34

Kayıtlı Kullanıcı
cihaz ile arama yapmak kendi bahçende bile izne tabi. Yakalanırsan kaçak kazıdan tutanağı yersin kaçışın yok. O sağda solda yorumcular var yok cihazın faturası varsa çıkar göster bişey olmuyor falan inanmayın yani.
evet bunu bilmek iyi oldu define maksatlı bahçen bile suç.

en çokda merak edilen bir konu daha var kamuya ait kumsalda kimseyi rıhatsız etmeden düşmüş obje aramak bunun için yasak yok deniyor ?

2.soru ise ben köye gitmek istedim arabada,otobüste dedektör var çevirmeye takıldık ben madencide değilim ne olacak şimdi?

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
evet bunu bilmek iyi oldu define maksatlı bahçen bile suç.

en çokda merak edilen bir konu daha var kamuya ait kumsalda kimseyi rıhatsız etmeden düşmüş obje aramak bunun için yasak yok deniyor ?

2.soru ise ben köye gitmek istedim arabada,otobüste dedektör var çevirmeye takıldık ben madencide değilim ne olacak şimdi?

2,sorununun cevabi
Gitmeden köyunden sorumlu baytar veteriner ile irtibata geç gönlünü yap sana hediye getirdiğimi teyit et soranlara de.
Uygulamaya takıldığında görüştür memurlarla sona sular seller..

1.sorun ise.
Yok öyle birşey her türlü arıza çıkar.sen kılıfına uyduramazsan onlar kilifsiz öper.
Yakalanmadığı surece bu hayatta herşey serbesttir.

Trakyalı

Kayıtlı Kullanıcı
Gece saat 3. Arabayla yokuş aşağı kaptırmışım 130-140.. Yokuşu inince şehire gireceğim. Bagajda 3 tane dedektör var. 2 tane bavul bir tane James Bond çantası. Düze bir indim cakarlar karşıladı. El feneri ile cek sağa dedi. Yalnızım.
Sinyali verdim cektim sağa. İç ışığı yaktım camı indirdim,kemer zaten hep takılı.
Iyi nöbetler memur bey dedim. Sivil polis..
Evraklar lütfen dedi verdim. Genel arama yapıyoruz inip bagaji acar misiniz dedi..
Hay hay dedim sakince indim açtım.
Baktı baktı...
Cok hızlı kullanıyorsun yavaş git dedi.
Haklısınız bugun yorucu bir gündü uykusuzum eve varmaya çalışıyorum dedim.
Haydi güle güle dedi..

Ayhan34

Kayıtlı Kullanıcı
Gece saat 3. Arabayla yokuş aşağı kaptırmışım 130-140.. Yokuşu inince şehire gireceğim. Bagajda 3 tane dedektör var. 2 tane bavul bir tane James Bond çantası. Düze bir indim cakarlar karşıladı. El feneri ile cek sağa dedi. Yalnızım.
Sinyali verdim cektim sağa. İç ışığı yaktım camı indirdim,kemer zaten hep takılı.
Iyi nöbetler memur bey dedim. Sivil polis..
Evraklar lütfen dedi verdim. Genel arama yapıyoruz inip bagaji acar misiniz dedi..
Hay hay dedim sakince indim açtım.
Baktı baktı...
Cok hızlı kullanıyorsun yavaş git dedi.
Haklısınız bugun yorucu bir gündü uykusuzum eve varmaya çalışıyorum dedim.
Haydi güle güle dedi..
1 değil 2 değil 3 :whistle: Anlayışa karşılık anlayış ,inşallah hep böyle denk geliriz.

Vakko

Βασιλιάς
soru ise ben köye gitmek istedim arabada,otobüste dedektör var çevirmeye takıldık ben madencide değilim ne olacak şimdi?

Araç ile denk gelmedim çevirmeye ama havaalanında 3 sefer tutanak tutuldu cihazdan dolayı tehlikeli madde olarak, cihaz taşımak suç değil araç veya otobüs ile taşıyabilirsiniz