Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
Bu merdiven çok özel ustalar tam seyirlik manzara da hoş yani, merdivenin sağ alt dere tarafında su kaynağı var, daha önceden tarihi çok eski olan kiremit boru ile su da ordan başka yere yani şehire taşınmış kalıntıları hala mevcut, hemen merdiven altından büyük bir dere geççiyor, eskiden su devamlı yaz kış akardı şimdi yaz aylarında akmıyor maalesef, merdivenin ileri solunda dikili birtaş mevcut, sivriltilmiş, resimleri çektim incelerken pc de keşfettim olanları, yanına birdaha da gidemedim, inceleme şansım olmadı, havalar serinleyince gidersem merdiven çevresini arge ederiz inşallah, sizlere sunum olarak attığım resimlere göre neler tavsiye edersiniz ustalar, ön bilgi olarak görüşlerinizi almak isterim, hepinize selam ve saygılarımla hayırlı işlerIMG-20200712-WA0021.jpgIMG-20200712-WA0023.jpg2904e744-c49f-4b52-9694-c5601a607c07.jpg

Son düzenleme:

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
çizimde yaptım, @Mal bulanındır ustam şu ormana girmeli meezarı bulmak için galiba, birde su kaynağı yanında kuyu vardı ama kapanmış şimdi IMG-20200712-WA0021.jpg

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
çizimde yaptım, @Mal bulanındır ustam şu ormana girmeli meezarı bulmak için galiba, birde su kaynağı yanında kuyu vardı ama kapanmış şimdi Ekli dosyayı görüntüle 109
ustam oradaki dagilmis tas bloklari oralarin cok kurcalandigini bos birakilmadigini belirtir jandarmanin dronla izlemeye musait olan bu alanda bisey yapmak zorolur sadece mezar tesput edersen haaku renkli giyinip kayalarin golgesinde islem yapabilirsin
tum hobiseverler araziye uyumlu renklerle giyinip arge islem yapmalidir

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
ustam oradaki dagilmis tas bloklari oralarin cok kurcalandigini bos birakilmadigini belirtir jandarmanin dronla izlemeye musait olan bu alanda bisey yapmak zorolur sadece mezar tesput edersen haaku renkli giyinip kayalarin golgesinde islem yapabilirsin
tum hibiseverler araziye uyumlu renklerle giyinip arge islem yapmalidir

altta birde şelale var ustam orda iki gün çalıştım, sadece taş ve çamur attım bir adam boyu indim, sonra yağmur başladı yağmur kış yağmuru olunca dere de akmaya başladı kışın üzerinden seller gitti ve geçen yaz gittiğimde aynen üzeri taŞ KAYA DOLUYDU, orda sıkıntı yok ustam izleme olayı falan, defalarca gittim ve de çalıştım merdiven e hiç gitmedim bundan sonra sıra onda

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
altta birde şelale var ustam orda iki gün çalıştım, sadece taş ve çamur attım bir adam boyu indim, sonra yağmur başladı yağmur kış yağmuru olunca dere de akmaya başladı kışın üzerinden seller gitti ve geçen yaz gittiğimde aynen üzeri taŞ KAYA DOLUYDU, orda sıkıntı yok ustam izleme olayı falan, defalarca gittim ve de çalıştım merdiven e hiç gitmedim bundan sonra sıra onda
kolaygelsin bolnasipler dilerim