murat5164
Kayıtlı Kullanıcı
%100 doğal diyorum ustam doğanın oyunlarıUstam sonuna kadar haklısın bana kalsa 50 tane resim cekerim ama köydeki arkadaş cekmis resmi,onlarada bir türlü resim cekme alışkanlığını öğretemedim, konuyla ilgili fikrin nedir ustam, bı tüyo verim oda olduğuyla ilgili bi fikir aldım baskasindan sizce nedir
Oyoyoy aga gundisi sen yaşıyonmu azdaha gelmesen selanı okutacaktıkoranın oda olduğuna dair bir tüyo aldıysanız eğer bir cekiç yada balyoz ile ses yoklaması yapabilirsiniz boşluk sesi yoklaması...
dostt kimse burayıı bana söylemedi ki napayım çagırıılmadım davettt edilmedim burayaOyoyoy aga gundisi sen yaşıyonmu azdaha gelmesen selanı okutacaktık![]()
Nasılsın kıymetli ustam iyi oldunmu geçmiş olsun kıymetli ustam benimde haberim yoktu bende yeniyim bizim gundilerden biri haber verdidostt kimse burayıı bana söylemedi ki napayım çagırıılmadım davettt edilmedim buraya
aynen ...iyiyi şükür allaha..eskiden davet edilirdi şimdi o da kalktı demek ki...sen nasılsın can dostNasılsın kıymetli ustam iyi oldunmu geçmiş olsun kıymetli ustam benimde haberim yoktu bende yeniyim bizim gundilerden biri haber verdi![]()
Allah razı olsun kıymetli ustam bende iyiyim gün boyu eşek gibi çalışıyor gecede stres atmak için dostlarla iki muhabbet ediyoruzaynen ...iyiyi şükür allaha..eskiden davet edilirdi şimdi o da kalktı demek ki...sen nasılsın can dost
esttagfurullahAllah razı olsun kıymetli ustam bende iyiyim gün boyu eşek gibi çalışıyor gecede stres atmak için dostlarla iki muhabbet ediyoruz![]()
Ustam işaretin oda anlamina geldigini soyledi ama odanin isaretin altinda olsugunu soylemedioranın oda olduğuna dair bir tüyo aldıysanız eğer bir cekiç yada balyoz ile ses yoklaması yapabilirsiniz boşluk sesi yoklaması...
öyşe işaret olmaz kenarlar yeni yapılmış birisi çizmişUstam işaretin oda anlamina geldigini soyledi ama odanin isaretin altinda olsugunu soylemedi