bu resimlerde ekmek varmanzara burası ustalar sizin görüşleriniz de önem arzediyor, bilginize, herkese rast gele inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 983Ekli dosyayı görüntüle 984Ekli dosyayı görüntüle 985Ekli dosyayı görüntüle 986Ekli dosyayı görüntüle 987
abi senin bu dag tepe kaya fobini yenmek lazim bu yakindan foto cekmeme olayini yenmek lazimEkli dosyayı görüntüle 990
Doğu akdeniz, orta toroslar yayla dan @Mal bulanındır ustam manzara resmi böyle
Yaa @Mal bulanındır ustam ne yapiim bu resimleri 3 ay arayla 3 defa gittim farklı yakınlık ve açılardan çektim, ilk resimler yakın çekim işte, dijital makinayla çekiyorum sunumda eksiğim varmı? Eyvallah sağolabi senin bu dag tepe kaya fobini yenmek lazim bu yakindan foto cekmeme olayini yenmek lazim
abi şoyle kayalara dokunmak dinlemekYaa @Mal bulanındır ustam ne yapiim bu resimleri 3 ay arayla 3 defa gittim farklı yakınlık ve açılardan çektim, ilk resimler yakın çekim işte, dijital makinayla çekiyorum sunumda eksiğim varmı? Eyvallah sağol
Burasiyla ilgilen abi.Ekli dosyayı görüntüle 991
İncele bakalım ustam inşallah...
manzara burası ustalar sizin görüşleriniz de önem arzediyor, bilginize, herkese rast gele inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 983Ekli dosyayı görüntüle 984Ekli dosyayı görüntüle 985Ekli dosyayı görüntüle 986Ekli dosyayı görüntüle 987
@Mal bulanındır ustam eyvallah çok teşekkür ediyorum, müsait zamanında bir çizik atarsan daha iyi olur, burdaki mantığı anlamaya çalışıyoruz, @Fuzuli ustam çok teşekkürler abiciğim, @Metal ustam ilginize teşekkürler, @vakko ustam sizin görüşünüzü de almak isterim burası için hepinize çok teşekkürler;bastan 5. resim ensaga dikkatlu bak
anıtmezar var orda hem heykelimsi yapı onunsagustundede T harfi oyulmus
orayi yakindan girmek gerek
Ekli dosyayı görüntüle 993
evet dogru kirmizi daki yer@Mal bulanındır ustam ne yapalım artık yaşlanmışız, çektiğim resimleri bilgisayarı 120 ekran tv ye aktarıp orda bakıyorum, hakkını helal et, bahsettiğin yer şu sağ taraf galiba kırmızıyla çizdiğim yer mi? Ekli dosyayı görüntüle 995