Hayırlı Olsun - Define Vadisi

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı olsun @vakko ustam, yeni kaydımızı oluşturduk, ilk konumuzu bu gün açalım inşallah başarılar diliyorum

Not; vakko ustam konu açacaktım resim boyutları büyük dedi, düşüremedim bir türlü, sitede öyle bir seçenek ayarlanamaz mı? benim çektiğim resimler 20 mp genelde

Vakko

Βασιλιάς
Hayırlı olsun @vakko ustam, yeni kaydımızı oluşturduk, ilk konumuzu bu gün açalım inşallah başarılar diliyorum

Not; vakko ustam konu açacaktım resim boyutları büyük dedi, düşüremedim bir türlü, sitede öyle bir seçenek ayarlanamaz mı? benim çektiğim resimler 20 mp genelde

Forumda aldığınız sorunları yazarsanız görevli arkadaş tarafından gerekli düzenlemeler yapılır.Sitemiz şu an henüz tam bitmiş değil makyaj ve bazı düzenlemeler devam ediyor.Bir kaç gün içinde herşey daha iyi olucak.İyi forumlar.

Vakko

Βασιλιάς
Selam Arkadaşlar
İlk önce emeği geçen tüm Arkadaşların ellerine sağlık, hayırlı ve uğurlu olsun vakko ustam
Herkese güzel forumlar diliyorum.

Teşekkürler ustam hoşgeldiniz.Dostlarla birlikte hoş vakit geçirmek bildiklerimizi tekrar etmek bilgi almak isteyen arkadaşlarımıza bilgimiz dahilinde doğruları yazmak, verdiğimiz muazzam bilgi ve açmış olduğum emsal konuların çöp olmaması bunları bir arada toplamak için,özellikle tokat işlerinin film çekimlerinin dönmediği bir yer olsun diye 11.07.2020 tarihinde bu siteyi kurmaya karar verdim.Bundan böyle kendi sitemizde doğruları yazmaya sitemize gelip bilgi isteyen arkadaşlara bilgimiz dahilinde doğru cevapları vermeye devam edeceğim.

Siteye üye olup katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Herkeze iyi forumlar dilerim tekrardan.