kazi calismalari odeneksizlikten durmustur
2 ay geçti sizden net resim gelmedi hala, ben size atim net resimleri.Gümüşhane satala antik kenti kazı çalışmaları.Tekrar çeviri ihtiyacınız olursa tarafınıza çeviri hizmeti sağlanmayacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 912
Ekli dosyayı görüntüle 913
Durmak yok yola devamkazi calismalari odeneksizlikten durmustur
naapsin personellerde yokluktan buralarda çare ariyolar belki ekmek cikar belki mezar yeri bulunur vs diyee
varmi baska aciklamssi bu isin
ayıklama güzel, yurdumuz insanı ne yapsın umut peşinde , yemedi yaniDurmak yok yola devam
sorun yok ustam canin sagolsun herzaman destek oluruzUstam resim samimi olduğum arkadaşimdan geldi bende sormak istedim,resmin nereye ait oldugundan haberim yoktu ve net halini istedim baska resmi yokmuş.sit alanlariyla isim olmaz, bir suredir isten güçten foruma giremedim şimdi gordum hakkimda yazilanlari,@Mal bulanındır ustam tanır beni,vakko ustam bende seni eski formdan tanırım hakkımda söylenenler icin haksızlık yapıldığını düşünüyorum olsun yinede yardımcı oldugunuz için Allah razı olsun.
Kardasim,Ustam resim samimi olduğum arkadaşimdan geldi bende sormak istedim,resmin nereye ait oldugundan haberim yoktu ve net halini istedim baska resmi yokmuş.sit alanlariyla isim olmaz, bir suredir isten güçten foruma giremedim şimdi gordum hakkimda yazilanlari,@Mal bulanındır ustam tanır beni,vakko ustam bende seni eski formdan tanırım hakkımda söylenenler icin haksızlık yapıldığını düşünüyorum olsun yinede yardımcı oldugunuz için Allah razı olsun.