Ayazağahan
Βασιλιάς
Vakko Usta........ ''Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumları'' başa tutursanız. Nacizane fikrim siteye ilk defa girenler için daha dikkat çekici olur fikrindeyim . Zira herkes ''işaret'' peşinde biliyorsunuz.
Vakko Usta........ ''Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumları'' başa tutursanız. Nacizane fikrim siteye ilk defa girenler için daha dikkat çekici olur fikrindeyim . Zira herkes ''işaret'' peşinde biliyorsunuz.
Estağfurullah Vakko Usta. İstek değil sadece rica idi. Teşekkürler. Ne istiyorsam site için .
Estağfurullah Vakko Usta. İstek değil sadece rica idi. Teşekkürler. Ne istiyorsam site için . Sitem mi var bana yoksa usta. Ukalalık değil benim ki usta yanlış anlama.
@vakko ustam benim de bir isteğim var roma yunan farketmeksizin yüzük kolye küpe kombinasyonu istiyorum mümkünmü acaba![]()
Yaşaaaa abim @Mal bulanındıranalar baş tacidir en iyisi yakisirEkli dosyayı görüntüle 12135
evet arkadaşlar foruma yorumlarınız ile destek olunuz emeklere saygı sessizlik niye doğal kayalara sayfalar dolusu yorumlar geliyor doğru bilgileri taçlandırmak lazım sitedeki yenilikler çok güzel olmuş @vakko usta elinize sağlık