Deprem Afeti

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
10 ilimizin etkilendiği tarifsiz acıların yaşandığı deprem nedeni ile tüm ülkemize vatandaşlarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ihtiyaç talep doğrultusunda yardim çalışmalarına afat gönüllüsü olarak her an hazırız bu deprem anında maraşta yayını donmuş yerel kanalı aksu TV görüntüsü tarihe not düşülmüştür

Screenshot_2023-02-06-06-30-23.jpeg

Son düzenleme:

Mal bulanındır

Βασιλιάς
Geçmiş depremlerde boyle şekil yapıyorlardı evet ne kadar Gavs Jaws şeyh şıh tarikat cemaat varsa sahneye alalım
hani yaa hiçbiri yok piyasada enkazlarin başında hic sarıklı cübbeli din kardeşlerimizi göremiyoruz hayırdır

Mal bulanındır

Βασιλιάς
Geçmiş depremlerde boyle şekil yapıyorlardı evet ne kadar Gavs Jaws şeyh şıh tarikat cemaat varsa sahneye alalım
hani yaa hiçbiri yok piyasada enkazlarin başında hic sarıklı cübbeli din kardeşlerimizi göremiyoruz hayırdır

Videomuz silinmiş hiç dert değil oradan silindiyse buradan koyarız baboş

Tebrikler çok duyarlisinuz 1780 adamdan sadece 4 kişi ilgi duymuş helal olsun

ŞAHİN88

Kayıtlı Kullanıcı
Ben aynı olayı daha önce yaşadım 15 Temmuz u konuşurken birisi tankları Gavs hazretleri durdurmasa darbe başarılı olacaktı deyince bu hazret o kadar güçlü de darbeyi niçin önceden haber vermedi ya da engellemedi deyince susup kekeledi orada noktayı koydum söz bitti hala bunlara inanan var işte.

Mal bulanındır

Βασιλιάς
Herkes yumurta deliğin ağzına gelince bir popüleri te yaratmak için ahkam kesiyor bende yurtdışı radyoaktivite kaynaklı kurumların araştırma ve tespitlerini okuyup karşılaştırdıktan sona türkçe ve İngilizce bir özet çıkartıp yazıp gönderdim ilgili T.C kurumlarına
varsın bir ahkamda aşık Mal bulanındır kessin dedim

IMG_20230303_041901.jpgIMG_20230303_042651.jpg