Dedektör ve Alan Tarama için tavsiye

ramx773

Kayıtlı Kullanıcı
Sa cümleten hayırlı günler ustalar. Alan tarama, yer altı görüntüleme veya dedektör almak istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır bir çok saçma sapan makineleri kullandım. Şu an elimde Deephunter Pro 3d var 3 yıldır bunu kullanıyorum. Daha profesyonel bir makinaya ihtiyacım var. Şu an piyasada o kadar çok cihaz var ki, hangi doğru hangi yanlış anlayamıyorum. çok fazla video tanıtım filmi var tatmin olamıyorum. Tecrübesi olan ustalarım fikir verirlerse çok sevinirim.
Tercihen Alan tarama olsa benim için daha iyi olur diye düşünüyorum genellikle dağlık arazilerde geziyorum.

Bütçem Yaklaşık : 300.000 - 500.000 TL

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
Sa cümleten hayırlı günler ustalar. Alan tarama, yer altı görüntüleme veya dedektör almak istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır bir çok saçma sapan makineleri kullandım. Şu an elimde Deephunter Pro 3d var 3 yıldır bunu kullanıyorum. Daha profesyonel bir makinaya ihtiyacım var. Şu an piyasada o kadar çok cihaz var ki, hangi doğru hangi yanlış anlayamıyorum. çok fazla video tanıtım filmi var tatmin olamıyorum. Tecrübesi olan ustalarım fikir verirlerse çok sevinirim.
Tercihen Alan tarama olsa benim için daha iyi olur diye düşünüyorum genellikle dağlık arazilerde geziyorum.

Hoşgeldin ustam konuyu bi incele sona karar verirsin 50-75 bin arası internette kakılı cihaz var minelab ve lorenz benim iki favorim at sahibine göre kişner her cihaz herkeste randıman vermez arazi toprak yapısında bile değişir abartı rakama gerek yok

Bkz::

ramx773

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin ustam konuyu bi incele sona karar verirsin 50-75 bin arası internette kakılı cihaz var minelab ve lorenz benim iki favorim at sahibine göre kişner her cihaz herkeste randıman vermez arazi toprak yapısında bile değişir abartı rakama gerek yok

Bkz::

Hoşbuldum.
Çok teşekkür ederim üstadım. Konuyu inceleyeceğim tavsiyelerinizi dikkate alacağım inşallah.

ŞAHİN88

Kayıtlı Kullanıcı
Ustan 13 yıldır saçma makinaları kullanıyorsan olayı çözmüş olmalısınız. işaret ve çevreyi çözemediysen bence makinalara çok güvenme derim o kadar parayı da ortada gezinen boş cihazlara verme ve iyi düşün derim o kadar.

Merhamet

Süper Moderatör
sakıncası yoksa bu bütçelerdeki makineyi alıp ticari amaçla mı kullanacaksınız (kiralama, ücretli yer bakma, belediye hizmetleri gibi) yoksa şahsi mi almayı düşünüyorsunuz.
bunu neden sordum herkesin bu bütçelerde belki bir makine alma şansı olmaz en azından amacınızı bilirsek bizimde aklımızda bir köşede kalmış olur

Berhudar

Kayıtlı Kullanıcı
300 500 bin kimse cihaza vermez arkadaşın hayalleri tavan yapmış cihaza 500 bin verenin kenarda 10 milyonu vardır 10 milyonu olan adamın define aramakla cihazla işi olmaz işi varsa aklından sıkıntısı var derim

3370

Süper Moderatör

Kullanılan cihazda grond balans denen toprak ayarı mutlaka olması gerekir pulse bir cihaz alınacaksa lorenz z2 kesinlikle.

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
Kullanılan cihazda grond balans denen toprak ayarı mutlaka olması gerekir pulse bir cihaz alınacaksa lorenz z2 kesinlikle.

@3370 hah boyle gel iste topalı çolagı kabakulağı bırak bulduğun yerde yapıştır gümüşleri al uyarmı

3370

Süper Moderatör

Ayırdığın bütçeye göre ucuz cihaz, multi profosyenel çalışmak için ileri teknoloji radar cihazlar var. Onlara yöneliniz.

Sharpa

Kayıtlı Kullanıcı

O markasını yazdığın zimpirtiyi 3 yıl kullandığını söylemişsin, gerçekten büyük başarı. Birkaç kez arazide gördüm bildiğimiz plastik oyuncak. Normal oyuncaktan farkı, büyükler için define bulacağını zannetsin diye uretilmis. Derinlerde birşeyler aramak için tavsiyem (derinler deyince 3-5 metre değil 1-2 metre) uçurtma başlıkla lorenz Z1 ve minelab 5000 büyük başlık. Bu her iki makine de aç kullan tarzı makineler degildir. zaman ister emek ister. Diğeri advantis 2. İyi bir tek tek makinasıdır. Girdiğin yerde diğer cihazların görmeye mecalinin yetmediği derinliklere iner mutlu eder. Dezavantaji, altına ve obol dediğimiz küçük paralara duyarlılığı zayıftır.

Yalan taramalar hakkında ne desem boş. En iyisi kendi deneyimindir.

Rastgele.

ramx773

Kayıtlı Kullanıcı
sakıncası yoksa bu bütçelerdeki makineyi alıp ticari amaçla mı kullanacaksınız (kiralama, ücretli yer bakma, belediye hizmetleri gibi) yoksa şahsi mi almayı düşünüyorsunuz.
bunu neden sordum herkesin bu bütçelerde belki bir makine alma şansı olmaz en azından amacınızı bilirsek bizimde aklımızda bir köşede kalmış olur
Hayır üstadım amacım kesinlikle ticari amaçlı kullanmak değil. Şahsi olarak kullanmak istiyorum. Bu bütçede zaten yerin altından çıktı ;):cool:

ramx773

Kayıtlı Kullanıcı
300 500 bin kimse cihaza vermez arkadaşın hayalleri tavan yapmış cihaza 500 bin verenin kenarda 10 milyonu vardır 10 milyonu olan adamın define aramakla cihazla işi olmaz işi varsa aklından sıkıntısı var derim
Kesinlikle haklısınız üstadım. Hayallerim tavan yapmış durumda değil 500.000 TL şu an 0,5 kg (yarım kilo ) altın yapıyor. Bu vereceğim para zaten toprağın altından çıktı. Yani haklısınız maaşlı çalıştığı para ile kimse bu kadarlık bir makine almaz. Ayrıca kenarda 10 milyonu olan adam uğraşır zaten bu işle. Gücünüz ( paranız ) varsa her şey daha kolay.. Kusura bakmayında 10 milyon büyük bir para değil üstadım. Altı üstü 10 kg Altın yapıyor. Ne iş yaptığım ve ne kadarlık bir servetim olduğu hakkında hiç bir fikriniz olmadan bu şekilde küçümseyerek konuşmanız hiç hoş değil...
Ben sadece ''fikir '' istedim. AKIL değil !!

ramx773

Kayıtlı Kullanıcı
O markasını yazdığın zimpirtiyi 3 yıl kullandığını söylemişsin, gerçekten büyük başarı. Birkaç kez arazide gördüm bildiğimiz plastik oyuncak. Normal oyuncaktan farkı, büyükler için define bulacağını zannetsin diye uretilmis. Derinlerde birşeyler aramak için tavsiyem (derinler deyince 3-5 metre değil 1-2 metre) uçurtma başlıkla lorenz Z1 ve minelab 5000 büyük başlık. Bu her iki makine de aç kullan tarzı makineler degildir. zaman ister emek ister. Diğeri advantis 2. İyi bir tek tek makinasıdır. Girdiğin yerde diğer cihazların görmeye mecalinin yetmediği derinliklere iner mutlu eder. Dezavantaji, altına ve obol dediğimiz küçük paralara duyarlılığı zayıftır.

Yalan taramalar hakkında ne desem boş. En iyisi kendi deneyimindir.

Rastgele.
Üstadım kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dikkatli alacağım.
Bence bu işin %100 ü nasip kısmet meselesi ben şu an elimde bulunan zımbırtı ile 2 kere neticeye ulaştım.