Duyuru Çeviri İstekleri Hakkında Bilgilendirme

Vakko

Βασιλιάς

Çeviri İstekleri Hakkında Bilgilendirme

Sitemiz üzerinde site kullanıcılarının görsel paylaşarak tarafımızdan antik yunanca ve ermenice yazıtlar için çeviri desteği isteyen arkadaşlara tarafımca ücretsiz çeviri desteği vermekteydim.

Yapmış olduğumuz incelemeler ve tespitler neticesinde tarafımıza çeviri adı altında gönderilen antik Yunanca Ermenice yazıtlarının ücretsiz olarak tarafımızdan çevirisi yapıldıktan sonra bu çevirilerin farklı sitelerde ve Facebook gruplarında ücret karşılığı kişilere ücretli çeviri yapıyoruz adı altında çeviri isteyen kişilerle pazarlık yapıldığını tarafımızdan alınan ücretsiz çeviriler için ücretli olarak kişilere geri dönüş sağlandığını tespit etmiş bulunmaktayım.

Bu olaylardan dolayı Define Vadisi sitesi üzerinde ileride açılacak konulardaki çeviri istekleri 3 kelimeye kadar tarafımca sitemiz üzerinde ücretsiz olarak çeviri yapılacaktır. 3 Kelimeden fazla olan çeviriler ücretli olarak çeviri yapılacaktır. Bilginize sunulur.

Çevirisini yaptırmak istediğiniz Belge - Define Haritası - Mezar Steli - veya farklı Antik Yunanca / Ermenice y
azıtların bulunduğu görselleri Define Vadisi site üzerinde yeni konu açarak sitemiz üzerinde veya altta paylaşmış olduğum iletişim formu üzerinden tarafımıza ulaşarak ücretli olarak çeviri desteği alabilirsiniz.

İLETİŞİM

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς

Çeviri İstekleri Hakkında Bilgilendirme

Sitemiz üzerinde site kullanıcılarının görsel paylaşarak tarafımızdan antik yunanca ve ermenice yazıtlar için çeviri desteği isteyen arkadaşlara tarafımca ücretsiz çeviri desteği vermekteydim.

Yapmış olduğumuz incelemeler ve tespitler neticesinde tarafımıza çeviri adı altında gönderilen antik yunanca ermenice yazıtlarının ücretsiz olarak tarafımızdan çevirisi yapıldıktan sonra bu çevirilerin farklı sitelerde ve facebook gruplarında ücret karşılığı kişilere ücretli çeviri yapıyoruz adı altında çeviri isteyen kişilerle pazarlık yapıldığını tarafımızdan alınan ücretsiz çeviriler için ücretli olarak kişilere geri dönüş sağlandığını tespit etmiş bulunmaktayım.

Bu olaylardan dolayı Define Vadisi sitesi üzerinde ileride açılacak konulardaki çeviri istekleri 3 kelimeye kadar tarafımca sitemiz üzerinde ücretsiz olarak çeviri yapılacaktır. 3 Kelimeden fazla olan çeviriler ücretli olarak tarafımca çeviri yapılıcaktır.Bilginize sunulur.

Çevirisini yaptırmak istediğiniz Belge - Define Haritası - Mezar Steli - veya farklı Antik Yunanca Yazıtlar'ın bulunduğu görselleri Define Vadisi site üzerinde yeni konu açarak sitemiz üzerinde veya altta paylaşmış olduğum e-mail aracılığı ile tarafıma ileterek ücretli olarak çeviri desteği alabilirsiniz.

cin olmadan adam çarpmaya çalisan kolpacilarin iyi niyeti suistimal etmelerinin sonucu boyle olur iste
tamamen haklisiniz @vakko ustam

Vakko

Βασιλιάς
cin olmadan adam çarpmaya çalisan kolpacilarin iyi niyeti suistimal etmelerinin sonucu boyle olur iste
tamamen haklisiniz @vakko ustam

50 TL çubuğa 20 Bini gülerek ödeyenlerin, antik yazıt çevirileri için bu kadar kıymetli ve zahmetli bir iş için çeviri ücretini sorun edeceğini düşünmüyorum.

deniz_efe

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba,
bilgi çağındayız ve bildiğimiz kadar yaşarız, bilmediğimiz kadarda eksik yaşarız.
Bilgiye ulaşmanın bir bedelinin olması gayet normal, bu karar aynı zamanda aradan çıkar sağlayacak
ard niyetli kişilerin de önüne bir set çekecektir.
Fiyatın sembolik düzeyde olacağını tahmin ediyorum ki @vakko ustamıza da yakışan budur.
Hayırlısı olsun bakalım, yerinde bir karar.

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
adamın biri pirinç çubuk almış 3000 tl. ye hiçde pişmaan değildi, her şeyin bedeli var elbette
3000 senede gecse amorti edemez
ensonunda ikinci elci sitelere koyup satmaya calisirlar hep oyle olmustur

Vakko

Βασιλιάς
Merhaba,
bilgi çağındayız ve bildiğimiz kadar yaşarız, bilmediğimiz kadarda eksik yaşarız.
Bilgiye ulaşmanın bir bedelinin olması gayet normal, bu karar aynı zamanda aradan çıkar sağlayacak
ard niyetli kişilerin de önüne bir set çekecektir.
Fiyatın sembolik düzeyde olacağını tahmin ediyorum ki @vakko ustamıza da yakışan budur.
Hayırlısı olsun bakalım, yerinde bir karar.

Çeviriler için fiyat teklifi kimseyi rahatsız edecek düzeyde değildir. Dediğiniz gibi aynı zamanda art niyetli kişilerin emek hırsızlarının önüne bu şekilde engel çekmiş olacağım. Almış olduğum bu kararı herkesin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Düşünüldüğü gibi antik yunanca yazıtları öyle Google translate vs ile çözülmüyor. Yazıtlar birbirini takip ediyor bitişik bir şekilde yazılıyor örnek olarak 30 harfli bir yazıtın içindeki kelimeleri teker teker çıkartıp antik dönem anlamları ile çeviri yapmak doğru anlamı kişilere aktarmak yazıtın asıl yazılmasındaki amacını çözmek maalesef kolay bir iş değildir. Alttaki örnek görseldeki yazıtı inceleyebiliriz Polioktos Sergis ile başlıyor tüm harfler görselde görüldüğü gibi bitişik bir şekilde. Bu şekilde tüm kelimeleri yazıtın içinden tek tek eleyerek yazıttaki kelimeler çözülmüş oluyor. Kelimeleri çözmekle iş bitmiyor anlamları ve antik dönemlerde kullanıldığı alanların ve özellikle Greek roma mitolojisi Kültürünün'de çok iyi bilinmesi gerekiyor.

definevadisi01.png

legend_arrow

Kayıtlı Kullanıcı

Çeviriler için fiyat teklifi kimseyi rahatsız edicek düzeyde değildir.Dediğiniz gibi aynı zamanda art niyetli kişilerin emek hırsızlarının önüne bu şekilde engel çekmiş olacağım.Almış olduğum bu kararı herkezin anlayışla karşılıyacağını düşünüyorum.Düşünüldüğü gibi antik yunanca yazıtları öyle google translate vs ile çözülmüyor.Yazıtlar birbirini takip ediyor bitişik bir şekilde yazılıyor örnek olarak 30 harfli bir yazıtın içindeki kelimeleri teker teker çıkartıp antik dönem anlamları ile çeviri yapmak doğru anlamı kişilere aktarmak yazıtın asıl yazılmasındaki amacını çözmek maalesef kolay bir iş değildir.Alttaki örnek görseldeki yazıtı inceleyebiliriz Polioktos Sergis ile başlıyor tüm harfler görselde görüldüğü gibi bitişik bir şekilde.Bu şekilde tüm kelimeleri yazıtın içinden tek tek eleyerek yazıtta ne yazıldığı çözülmüş oluyor.Yazıları çözmekle iş bitmiyor anlamları ve antik dönemlerde kullanıldığı alanların ve özellikle greek roma mitolojisi kültürünün'de çok iyi bilinmesi gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 948

vallahi yemin ediyorum usta bir ara böyle bir yazıt vardı 2 tercüme bürosuna yolladım yardımcı olmadılar bu işin ne kadar kıymetli ve zahmetli oldugunu biliyorum illaki en doğal hakkınızdır ücret talep etmek herşeyin bedeli vardır başarılar daim olsun

bkr64

Kayıtlı Kullanıcı
eline sağlık vakko ustam çevirileri ücretli olarak yapman en doğal hakkındır kesinlikle senin hakkında konuşan cahillerin yazdıklarına kafanı takma sen, alfabeyi bilmeyen türkçeyi doğru düzgün konuşamayan adam gelip senin 3 bin senelik yazıtlar için yaptığın ücretli çeviriyi neden ücretli olduğunu dahi idrak edemeyecek kadar cahil insan işte baştacısın ustam.

Metal

Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz.
Kayıtlı Kullanıcı
IMG_20200708_210156.jpg
(y) 🌹

Gönül_Eri

Kayıtlı Kullanıcı
Usta çok güzel karar vermişsin de. Bu emek hırsızlarini durdurmaz sadece çevirinin fiyatını artirmalarina neden olur. Bu hırsız size çeviriyi atıyorum 100 liraya yaptırır bunu 300 liraya karşı tarafa sunar. İnşaallah bu çakallar bir şekilde deşifre olur çözülürde hiçbir şekilde sizin emeğiniz üzerinden bir kazanç sağlayamazlar... Maalesef bu sektör çakal dolu...