Çanakkale'de Tarihi Eser Operasyonu

Vakko

Βασιλιάς
Katılım
10 Tem 2020
Mesajlar
2,962
Beğeni
21,453
Çanakkale'de tarihi eser operasyonunda polis 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, izinsiz tarihi eser arama ve tarihi eser kaçakçılığına yönelik suçların önlenmesi mücadelesi çalışması kapsamında daha önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

ewe.jpg

Şüpheliler O.E, G.U. ve B.Ü'nün ev ve araçlarında yapılan aramalarda 3 kurusıkı tabanca ve 76 mermi, ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 39 fişek, kama tarzı bıçak, kurusıkı tabancadan bozulmuş tabanca, çeşitli çaplarda 18 mermi ile tarihi eser olduğu değerlendirilen 7 obje ve üç dallı geyik boynuzu, metal arama dedektörü, kazma ve tek gözlü el dürbünü ele geçirildi.
 

Ayhan34

Yaptığın İşin Temeli Yoksa Yıkılmaya Mahkumdur.
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
523
Beğeni
2,517
Konum
İstanbul(asya)
düşünsenize arazide gezerken bu arayıcılara denk geldiğinizi sağ kalma ihtimaliniz kaçata kaç
 

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
Katılım
5 Ağu 2020
Mesajlar
4,619
Beğeni
19,283
Konum
Yaşamın Olduğu Heryer
düşünsenize arazide gezerken bu arayıcılara denk geldiğinizi sağ kalma ihtimaliniz kaçata kaç


defineye giderken ateşli silah bulundurnanin mantigi yoktur ard niyetli bi davranistir niyetini bastan belli etmektir heran madik atma islemi yasanacaginin beyanidir.
naapacaklarki baskina gelen polisle jandarmaylami çatisacaklar yoksa ayi kurt saldirisindanmi kurtulcaklar
yoo sadece korkutmak sindirmek buyuk bisey bulunursa çökmek icin silah tasinir
 
Üst