güneş tam karşıdan vuruyordu ancak böyle çekebildim ustam,İlk foto yer güzele benziyor keşke karşıdan çekseymişsin üstat
üstat bence orası araştırılmalı serinde veya normal biara resim çek bencegüneş tam karşıdan vuruyordu ancak böyle çekebildim ustam,
Emsal örnek görsel varsa yuklenirse iyi olur hayvan figürü yanında arkasında altında mezar tespiti içeren açılmış yer varsa hobiseverlere katkı oluryanlış bilgilendirmemek adına yazıma ekleme yapma gereği duydum.
Arkadaşlar, her hayvan figürünün arkasında da kral mezarı aramak ta yersizdir.
Medeniyet dediğimiz, o hayvan figürlerinin büyük çoğunluğu ise, yön vermek maksatlı yapılmıştır.
bu iş çok dallanıp budaklanacak bea..
yazdıkça, gözümde farklı manzaralar canlanıyor...
Mezar bekçisi olarak adlandırığımız Hayvan figürleri hakim tepenin zirvesinde olur...
mezar bekçisinin yanından, doğaya baktığımızda ise çok geniş bir manzaraya hakim olduğunu görürüz....
Mezar bekçisi olan hayvan fiğürünün alt kısmı genelde düzlüktür, ova.....
Mezar bekçisi olan hayvana, baktığı yönden, ulaşmak oldukça güçtür.....
@ragıp abi çok teşekkür ediyorum, kıymetli ustam sizin dediğiniz tarifler genelde uyuyor ancak baktığı yön geniş bir arazi boş ama ova değil rampa bazı resimlerde görünüyor bir de her yer kırık taş, çakıl gibi orda yürümek bile sıkıntı, hemen önden kışımn akan yazın kuruyan bir dere var, mekanın önünde de çok büyük bir su kaynağı var şelale gibi fışkırıyor yerdenyanlış bilgilendirmemek adına yazıma ekleme yapma gereği duydum.
Arkadaşlar, her hayvan figürünün arkasında da kral mezarı aramak ta yersizdir.
Medeniyet dediğimiz, o hayvan figürlerinin büyük çoğunluğu ise, yön vermek maksatlı yapılmıştır.
bu iş çok dallanıp budaklanacak bea..
yazdıkça, gözümde farklı manzaralar canlanıyor...
Mezar bekçisi olarak adlandırığımız Hayvan figürleri hakim tepenin zirvesinde olur...
mezar bekçisinin yanından, doğaya baktığımızda ise çok geniş bir manzaraya hakim olduğunu görürüz....
Mezar bekçisi olan hayvan fiğürünün alt kısmı genelde düzlüktür, ova.....
Mezar bekçisi olan hayvana, baktığı yönden, ulaşmak oldukça güçtür.....
icraat tunne mi? abi olurmu, yaz sıcaklarında ara verdim, çok sıcak nefes almak bile zor oluyor, ancak bu tarafa gelirsen icraat bakarız, her zaman beklerimİcraat tunne abi.
Doğa fotoğrafçısı gibi dolaşıp durma artık
Bir yeri gözüne kestir, 20-30 tanede foto çek
elbirliği ile çözelim inşallah.![]()