Sen ne diiisen ustam bu konuyla ilgili

bunun antalya daglikta magarada ayni kulceli hac sembollu versiyonunu gordum.ispit yapan uzman cavus il jandarma kom a sahsen gidip ihbarda bulunuyo magranin oldugu dag komple cembere alinip giris cikis yasaklaniyo bikacgun sona vali buba
tweet atiyi
hayaller altin gercekler alçı diye. alttaki tespitte hangi dolandirici arac cikamayan biyere ismakinasi marifetiyle boyle imar yapabilir acikla bana.((
(( mağaranın girişini duvar örerek kapattıkları ve üzerini 3 metre toprakla doldurdukları iddia edildi.
Ayrıca, zanlıların başka bir noktadan 4 metre 10 santim genişliğindeki kayayı delerek içeriye kamera uzattıkları, sahte külçelerin görüntüsünü çekerek, kayıtlarını izlettikleri define avcılarını dolandırmaya çalıştıkları öne sürüldü))
insan psikolojisinde cogunlukla inanmak gormek duymak istedigine itibar etme egilimi vardir
ulkemizde dönen buyuk firildaklara istinaden ve merkez bankasinin zorunlu bildirim yaptigi kuresel yabanci kuruma rezerv istatistik kullanim hacim girdi cikti beyan raporunu okuyup dusundugumde ve resmi bilgi olan ulkemizde altin madeni isleten yabancilardan yuzde yedi pay alindiginida eklersek.kii gene yetmiyo
bence gercek...
burayi okuyan amir memur olursa aksini ispatlasin beni aydinlatsin
bilgi edinme yasasina istinaden talebimdir.amacim provakotorluk deildir