Bu gün çektiğim resimler!!!!!!!

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
dikkat çeken bir yer , diken pıtrak falan demeden gittim oraya kadar, barajda da güzel bir yüzdüm haava çok sıcak , son resimler batıya bakıyor, ilk resim tam güneyden, altta oda falan yok doğal bir tepe, tam zirvede 2 adet büyük oyuk var toprakta, buyrun ustalar.

Ngdl51

Βασιλιάς
dikkat çeken bir yer , diken pıtrak falan demeden gittim oraya kadar, barajda da güzel bir yüzdüm haava çok sıcak , son resimler batıya bakıyor, ilk resim tam güneyden, altta oda falan yok doğal bir tepe, tam zirvede 2 adet büyük oyuk var toprakta, buyrun ustalar.

Burasi tümülüs ustam

Efendi53

Kayıtlı Kullanıcı
Af buyur hala anlamadım, o noktada bir şeyler yapılmış belli oluyor zaten fakat,
o noktadaki kaya üzerinde mi oyuk var yoksa
orada çalışma yapıldığı için çukurluk oluşmuş ona mı oyuk diyorsunuz ?

Üstadım orası toprak ama işlem olunca kazılıp kapatılmış muhtemel, zamanla da böyle işlem izi kalmış bence, sizin. Görüşünüze de saygılar @deniz_efe

benzinkokusu

Kayıtlı Kullanıcı
Çok hoş bir yer... Tepecik şüphelenmeye değer. Yapılan çalışmalar tamamen bomboş afaki çalışmalar olmuş... Mezar yapmaya müsait alan manzaraya karşı... Varsa altında bir oda vardır. Ama buranın tarihini bilmeli evvela,yapaymi baraj dogalmi ? Bu sorunun cevabını biliyorsanız üzerine yürüyün...