Haklısunız @Keskingöz ustam resimler fazla var ama başka yükleyemedim, @vakko üstadım siz ne dersiniz burası için ?Şöyle güzel yakın çekimler ile gelsen daha iyi olur sanki.
Haklısunız @Keskingöz ustam resimler fazla var ama başka yükleyemedim, @vakko üstadım siz ne dersiniz burası için ?
Diğer resimler
bir konu daha açacaktım ama hala büyük boyutlu resim yüklenemiyor @vakko ustam, daha önce başıma geldi uğraşırken karttaki bütün resimlerin boyutları küçüldü bir daha düzeltemedim, inşallah düzelir ya da kaç mp olmalı ki kabulletsin yüklemeyi, bundan sonra düşük çekelim piksselini
bir konu daha açacaktım ama hala büyük boyutlu resim yüklenemiyor @vakko ustam, daha önce başıma geldi uğraşırken karttaki bütün resimlerin boyutları küçüldü bir daha düzeltemedim, inşallah düzelir ya da kaç mp olmalı ki kabulletsin yüklemeyi, bundan sonra düşük çekelim piksselini
evet dosya ekleden yüklemeye çalışıyorum , başka yükleme şekli var mı ki @vakko ustam