SelamünAleyküm,Bu atacağım kaya fotoğrafları beni şüphelendiriyor,zira birkaç kişiye sormakla beraber kasa ve omega yorumlarını aldım.Sizden ricam bunu yorumlamanız.
SelamünAleyküm,Bu atacağım kaya fotoğrafları beni şüphelendiriyor,zira birkaç kişiye sormakla beraber kasa ve omega yorumlarını aldım.Sizden ricam bunu yorumlamanız.
Kasa hiç olmadığı gibi ayricada doğal duruyor.
Bu kasa mevzusunu o kadar çok dallandirip budaklandiriyorlar ki sanki her yerde kasa var.
Umut tacirliği ve takipçi kasma olayları..
Bu resimlerde kale değer bir durum gözükmüyor.
Sabahtan akşama kadar kasa açan kurgucu videosu seyredenler var.kasalarını çizdirdiler bizimki nasıl olsa çizildi başkalarının kasalarıda çizilsin diye uğraşıyorlar, o kadar uyarıyoruz ama boş yani millet aval aval hala o kurgu konuları ve videoları izleyip yorum yapıp inanıyorlar.
Sabahtan akşama kadar kasa açan kurgucu videosu seyredenler var.
Kandırılmak bu kadar mi hoşuna gidiyor milletin pes yani!
Konu sahibi arkadaş, şüpheye düştüğün başka emareler varsa onları gönderebilirsin.
Ustam bulsada çıkaramaz İnsanımız bunu düşünmesi lazım Çökerler yedirirmi devlet heran takipte
valla doğru ispatlı bilgiyi verdiğimiz halde bize itimat etmiyorlar o zaman izledikleri kanalda inandıkları kanal sahibinin yazdıklarına itimat etsinler adamlar videolar kurgudur senaryodur gerçek değildir videolar profesyonel şizofrenler tarafından hazırlanmaktadır diye yazıyor yani.
Ekli dosyayı görüntüle 9813
Farklı bir Youtube kanal açıklaması
Ekli dosyayı görüntüle 9814
Bu mantarların konumları bile yurt dışı olarak ayarlanmış sebebine gelirsek tr den kontrol ettiğiniz zaman kanal kısmında hakkında bölümünü göremiyorsunuz ama videoları izleyebiliyorsunuz. Yayınları tr üzerinde lokasyon yurt dışı gösteriyor ayarlardan sadece, wpn kullanırsanız kanal hakkında kısmını okuyorsunuz. bunların ben alayını .........m. Vallahi üzülüyorum türk insanı bu kadar aptal olmamalı.
Ekli dosyayı görüntüle 9816Ekli dosyayı görüntüle 9815