Bilgi verebilir misiniz?

messipsg

Kayıtlı Kullanıcı
SelamünAleyküm,Bu atacağım kaya fotoğrafları beni şüphelendiriyor,zira birkaç kişiye sormakla beraber kasa ve omega yorumlarını aldım.Sizden ricam bunu yorumlamanız.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210825-105521_Gallery.jpg
    Screenshot_20210825-105521_Gallery.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20210825-105523_Gallery.jpg
    Screenshot_20210825-105523_Gallery.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20210825-105525_Gallery.jpg
    Screenshot_20210825-105525_Gallery.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 10

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς
SelamünAleyküm,Bu atacağım kaya fotoğrafları beni şüphelendiriyor,zira birkaç kişiye sormakla beraber kasa ve omega yorumlarını aldım.Sizden ricam bunu yorumlamanız.

resimler ustunde halka icine alip isaretle yada çizerek goster var dediklerini
diger konunda sana gercek bilgi sunduk itibar etmedin.cunku gercegi gorunce kabullenmek istemedin .sana kim bunlar gercek sembol dediyse arge yapsinlar buluntu yada antik emare gostersinler

Mal bulanındır

KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI ASLA UNUTMAZ
Βασιλιάς

bu alttaki konudaki gerceklere benzemiyo

Trakyalı

Kayıtlı Kullanıcı
Kasa hiç olmadığı gibi ayricada doğal duruyor.

Bu kasa mevzusunu o kadar çok dallandirip budaklandiriyorlar ki sanki her yerde kasa var.
Umut tacirliği ve takipçi kasma olayları..

Bu resimlerde kale değer bir durum gözükmüyor.

Vakko

Βασιλιάς
Kasa hiç olmadığı gibi ayricada doğal duruyor.

Bu kasa mevzusunu o kadar çok dallandirip budaklandiriyorlar ki sanki her yerde kasa var.
Umut tacirliği ve takipçi kasma olayları..

Bu resimlerde kale değer bir durum gözükmüyor.

kasalarını çizdirdiler bizimki nasıl olsa çizildi başkalarının kasalarıda çizilsin diye uğraşıyorlar, o kadar uyarıyoruz ama boş yani millet aval aval hala o kurgu konuları ve videoları izleyip yorum yapıp inanıyorlar.

Trakyalı

Kayıtlı Kullanıcı
kasalarını çizdirdiler bizimki nasıl olsa çizildi başkalarının kasalarıda çizilsin diye uğraşıyorlar, o kadar uyarıyoruz ama boş yani millet aval aval hala o kurgu konuları ve videoları izleyip yorum yapıp inanıyorlar.
Sabahtan akşama kadar kasa açan kurgucu videosu seyredenler var.
Kandırılmak bu kadar mi hoşuna gidiyor milletin pes yani!

Konu sahibi arkadaş, şüpheye düştüğün başka emareler varsa onları gönderebilirsin.

Vakko

Βασιλιάς
Sabahtan akşama kadar kasa açan kurgucu videosu seyredenler var.
Kandırılmak bu kadar mi hoşuna gidiyor milletin pes yani!

Konu sahibi arkadaş, şüpheye düştüğün başka emareler varsa onları gönderebilirsin.

valla doğru ispatlı bilgiyi verdiğimiz halde bize itimat etmiyorlar o zaman izledikleri kanalda inandıkları kanal sahibinin yazdıklarına itimat etsinler adamlar videolar kurgudur senaryodur gerçek değildir videolar profesyonel şizofrenler tarafından hazırlanmaktadır diye yazıyor yani.

78.jpg

Farklı bir Youtube kanal açıklaması
0E830775-574F-4551-904B-054849552656.jpeg

Bu mantarların konumları bile yurt dışı olarak ayarlanmış sebebine gelirsek tr den kontrol ettiğiniz zaman kanal kısmında hakkında bölümünü göremiyorsunuz ama videoları izleyebiliyorsunuz. Yayınları tr üzerinde lokasyon yurt dışı gösteriyor ayarlardan sadece, wpn kullanırsanız kanal hakkında kısmını okuyorsunuz. bunların ben alayını .........m. Vallahi üzülüyorum türk insanı bu kadar aptal olmamalı.

67.jpg56.jpg

Alone Dark

Kayıtlı Kullanıcı

valla doğru ispatlı bilgiyi verdiğimiz halde bize itimat etmiyorlar o zaman izledikleri kanalda inandıkları kanal sahibinin yazdıklarına itimat etsinler adamlar videolar kurgudur senaryodur gerçek değildir videolar profesyonel şizofrenler tarafından hazırlanmaktadır diye yazıyor yani.

Ekli dosyayı görüntüle 9813

Farklı bir Youtube kanal açıklaması
Ekli dosyayı görüntüle 9814

Bu mantarların konumları bile yurt dışı olarak ayarlanmış sebebine gelirsek tr den kontrol ettiğiniz zaman kanal kısmında hakkında bölümünü göremiyorsunuz ama videoları izleyebiliyorsunuz. Yayınları tr üzerinde lokasyon yurt dışı gösteriyor ayarlardan sadece, wpn kullanırsanız kanal hakkında kısmını okuyorsunuz. bunların ben alayını .........m. Vallahi üzülüyorum türk insanı bu kadar aptal olmamalı.

Ekli dosyayı görüntüle 9816Ekli dosyayı görüntüle 9815
Ustam bulsada çıkaramaz İnsanımız bunu düşünmesi lazım Çökerler yedirirmi devlet heran takipte