4.cu resimdeki kayada benzer üçgen vari bir işaretin 33 cm. Yanından kasa patlattılar içinden altın bir heykel alındı. Aynı kasadan bir kactane daha açılmamış duruyor. Dördüncü resmin dışında açılmış mezarın sağındaki kaya mezar için gayet elverişli, zemin deseniz hakeza.. Gözle araziyi okumak bir yere kadar son aşamada cihaz desteği şart...Kaya mezari yanında başka mezar varmıdır yerleşim alanı toprak su hepsi var
Yanından kasa patlattılar içinden altın bir heykel alındı. Aynı kasadan bir kactane daha açılmamış duruyor
4.cu resimdeki kayada benzer üçgen vari bir işaretin 33 cm. Yanından kasa patlattılar içinden altın bir heykel alındı. Aynı kasadan bir kactane daha açılmamış duruyor. Dördüncü resmin dışında açılmış mezarın sağındaki kaya mezar için gayet elverişli, zemin deseniz hakeza.. Gözle araziyi okumak bir yere kadar son aşamada cihaz desteği şart...
Ustam buraya çok sevdiğim bir abimi götürüyorlar arazi sahipleri ustamız tespiti yapıyor burda kasa var diyor bu lavuklar başlıyorlar bu kayada ne kasası olucak sen bu işten anlamıyorsun vs tuhaf tuhaf sözler söylemeye ve geri vites yapıyorlar, Usta anlıyor filim döndüğünü ama sağlık olsun diyor. Aradan kısa bir zaman sonra bölgedeki kuyumcu ustayı arıyor senin yanındaki elemanlar 17 cm. Boyunda altın heykel getirdiler diye usta inanmıyor camera görüntülerini inceliyor hakkaten onlar başlarından savip kasayı patlatmislar. Kalan 5 kasayı açalım dedim noktanın 50 MT. Yakınında bu çakalların kömür işletmesi varmış mangal kömürü... Riske değmez dedik üstüne düşmedik Vakko ustam. Tevafuk bu kardeşimizin konusuna denk geldim. İşaret bu, bunun yanından alınıyor emanet.. Sunak değil açılmış kasadir 33 cm. Yanından açılıyor.niye açılmamış duruyor ustam
Ustam buraya çok sevdiğim bir abimi götürüyorlar arazi sahipleri ustamız tespiti yapıyor burda kasa var diyor bu lavuklar başlıyorlar bu kayada ne kasası olucak sen bu işten anlamıyorsun vs tuhaf tuhaf sözler söylemeye ve geri vites yapıyorlar, Usta anlıyor filim döndüğünü ama sağlık olsun diyor. Aradan kısa bir zaman sonra bölgedeki kuyumcu ustayı arıyor senin yanındaki elemanlar 17 cm. Boyunda altın heykel getirdiler diye usta inanmıyor camera görüntülerini inceliyor hakkaten onlar başlarından savip kasayı patlatmislar. Kalan 5 kasayı açalım dedim noktanın 50 MT. Yakınında bu çakalların kömür işletmesi varmış mangal kömürü... Riske değmez dedik üstüne düşmedik Vakko ustam. Tevafuk bu kardeşimizin konusuna denk geldim. İşaret bu, bunun yanından alınıyor emanet.. Sunak değil açılmış kasadir 33 cm. Yanından açılıyor.
Usta bilmiyorlar ki açsınlar bilseler anasını aglaticaklar. farzetki seni araziye götürdüler sen birini söylüyorsun ve seni devre dışı bırakıyorlar. Usta sensin orda ondan fazla olduğunu biliyorsun ama adamlar hayin kendini geri çekiyorsun mesele bundan ibaret ustam. Malzeme kapalı çarşıda bir ermeniye gitmiş. Resimde sormadım. Yeri noktayi gösterin açarım dedim ama33 cm içinden 17 cm altın heykel çıkmış ve arkadaşlar diğer 5 kasayı açmamış bekliyorlar hikaye güzelmiş ustam. Altın heykelin resminide görseydik yok deme usta. Kalan 5 kasa için her türlü risk bana ait 17 cm altın heykeli gödükten sonra.
farzetki seni araziye götürdüler sen birini söylüyorsun ve seni devre dışı bırakıyorlar